45 JAAR BOUWKUNDIGE ERVARING

Badkamers

Weet je waar je op moet letten als je de badkamer gaat verbouwen? Weet je bij wie je de badkamer of materialen gaat uitzoeken die wij voor je gaan plaatsen? Welke materialen en kleuren worden er gebruikt, welk sanitair past het beste binnen je budget en is geschikt voor de beschikbare ruimte? Veel vragen die voorbij komen als je besluit om je badkamer eens drastisch aan te passen.

Wij denken met je mee, adviseren daar waar nodig en maken samen een goed uitwerkbaar plan.

Meer ruimte en licht

Als je huiskamer net iets aan de kleine kant is en je iets meer ruimte nodig hebt om lekker te kunnen wonen maar verhuizen geen optie is, dan is een uitbouw met nieuwe kozijnen een goede keuze. Een uitbouw, te realiseren in elk formaat, maakt direct al het verschil. Wij verzorgen deze hele verbouwing want er komen meer dingen bij kijken. Wellicht wil je ook direct een andere vloer, wil je toch die vloerverwarming of moeten de muren een lijkje verf of worden gestuukt?  Wij verzorgen het allemaal.

Schilder / Stucwerk

Als je muren aan een opfrisbeurt toe zijn dan kan je ze laten stucen en in elke gewenste kleur laten schilderen. Vaak kiest men hiervoor als de muren niet zo mooi zijn afgewerkt of beschadigd zijn. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht. Wij werken snel, komen afspraken na en zijn betrouwbaar.
Hieronder een kleine compilatie van ons werk:

Vloeren/Installatiewerk

Vloerverwarming is energie zuiniger dan verwarming met radiatoren. De temperatuur is makkelijker te regelen en de warmteverdeling is erg prettig. Het is ook een mooie en onzichtbaar manier om uw benedenverdieping mee te verwarming.

Installatiewerkzaamheden in en om het huis: Als het gaat om de elektriciteit en de af- en aanvoer van water dan kunt u dit het beste aan een vakman overlaten. Wij weten precies waar we op moeten letten en regelen het vakkundig en snel.

Referenties

ALUJARA heeft vakwerk geleverd. Er wordt meegedacht, goed overleg gepleegd en netjes gewerkt. We hebben een badkamer met gekalibreerde tegels laten zetten, dit vraagt om vakmanschap. Ook het verlaagde plafond, het leidingwerk en stucwerk prachtig afgewerkt.

We zijn zéér tevreden met het resultaat.

Badkamer plaatsen nieuwbouw
Wij hebben een prima ervaring met Alujara. Ze zijn ervaren, werken hard, denken mee en houden zich aan de afspraken. Ze hebben bij ons een aanbouw geplaatst van 2,5×5,5.

Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat.

Aanbouw bestaande woning